Onderstaande websites zijn door mij gebouwd en worden door mij onderhouden.

Nationaal Baggermuseum

Nadat ik in het voorjaar van 2012 de nieuwe website van het Nationaal Baggermuseum had gemaakt, werd het in 2016 hoog tijd voor een opfrisbeurt. De website is nu volledig responsive.

Historische Vereniging Sliedrecht

De website van de Historische Vereniging Sliedrecht stond nog altijd in het aloude MS-Frontpage. Hoog tijd dus voor het omzetten naar een modern cms, WordPress. Begin april 2016 ging de verbieuwde website van de HVS online.

De Stamboom

Op 8 april 2015 was de website van "De Stamboom" klaar en kwam deze online. Deze website was eerder door iemand anders gemaakt met CMS Made Simple (CMSMS). Aan mij werd gevraagd deze over te zetten in WordPress.

Wereldwinkel Sliedrecht

Een paar jaar terug heb ik de webmaster van de Wereldwinkel Sliedrecht geholpen met de startup van de website. Nadat de website in 2014 door omstandigheden niet correct meer werkte heb ik aangeboden het onderhoud over te nemen en de website opnieuw op te zetten. Op 21 september 2014 is de nieuwe website van de Wereldwinkel Sliedrecht online gezet.

Sliedrecht24

Van het een komt het ander. Peter Donk, voor wie ik eerder de website voor RTV Holland maakte, kwam op het idee om een nieuwswebsite op de zetten met lokaal nieuws. Op 1 juli 2015 ging de website online.

Blij met Draadjes

Blij met Draadjes is de hobby-website van mijn vrouw Catherine.